KOCAELİ / İZMİT - Kocatepe İlkokulu

Kocatepe İlkokulu

KOCATEPE MAH. 84. SK. KOCATEPE ORTAOKULU BLOK NO: 6 İZMİT / KOCAELİ
Vizyon
Öğrencilerin ilgi, yetenek ve istekleri doğrultusunda yönlendirilerek hayat ve bir üst öğrenime hazırlandığı; düşünen, sorgulayan, okuyan, araştıran, toplum ve dünya sorunlarıyla ilgili ve ruhen sağlıklı bireylerin yetiştiği merkezi ortak sınavlardaki başarımızla bölgemizde tercih edilen " Model Bir Okul" olmaktır.
Misyon
Ulu Önder Atatürk ilkeleri ışığında, sevgi ve saygıyla, sorumluluk bilincinin gelişmesine, doru, adil ve demokratik davranmaya, hata ve başarıları paylaşmaya, bireysel ve grup disiplinine, araştırma ve analitik düşüncesinin geliştirilmesine, eleştiriye, açıklığa, pozitif düşünceye, yaşam boyu öğrenmeye, yüksek motivasyona ve ödüllendirmeye, her türlü şiddete karşı, barışçıl, insancıl, gerçekçi, üretken, yaratıcı, bilimsel düşünen, irdeleyen ve sorgulayan çağdaş bir dünya insanı yetiştirmeye, çevre bilincinin gelişmesine, sanat ve sporun, ruhsal ve bedensel, gelişimine katkısına ve Kocatepe İlkokulu olmanın haklı gururunu yaşamaya önem veriyoruz.
Merkeze şehir içi otobüsleri ile 15 dk mesafede
Kuruçeşme / İZMİT